Termini

Ju lutemi plotësoni formularin për të caktuar termin, për të marrë informacion ose për të vizituar klinikën. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni drejtpërdrejt në numrat tanë të telefonit.

[booked-calendar]

[tm_contact_form_7 id=”299″]

Klinika Gürgan Qendra e IVF it

  • A po luftoni me stresin gjatë trajtimit?
  • A nuk merrni informacion të mjaftueshëm në lidhje me analizat dhe trajtimet që ju ofrohen?
  • A nuk merrni informacion të mjaftueshëm?
  • A e keni humbur besimin në lidhje me trajtimin?
  • A ju mbaroi shpresa për të pasur një fëmijë të shëndetshëm?
  • A keni gjithmonë ndjenja të pashpresa dhe të dëshpëruara në lidhje me trajtimin?

Ne ju ftojmë në klinikën tonë për konsultim falas për të diskutuar planin tuaj të trajtimit dhe për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me trajtimet e pjellorisë.