Klinika Gürgan Qendra IVF

Në dritën e shkencës “Nga spermatozoidi dhe veza”me mbështetjen e teknologjisë aktuale
Për Sukses të Lartë në rrugën drejt një fëmije të shëndetshëm ne
ofrojmë “Çifteve Special” metodat e trajtimit IVF…

Nadas Tekniği
Embriyo Detoksu
Rosi Yöntemi
PRP Yöntemi
İlaçsız Tüp Bebek
Aşılama Yöntemi
Doğurganlık Check-Up’ı
In Vitro Maturation (IVM)

Mos u shqetësoni, për metoda më të mira të trajtimit IVF dhe një takim falas para intervistës
Mund të na kontaktoni përmes bisedës së drejtpërdrejtë, WhatsApp ose formës së takimit.
Ju mund të krijoni emërimin tuaj falas para-intervistë IVF.

EKIPI JON IVF

Për më shumë se një trajtim të thjeshtë...

Ekipi ynë me përvojë dhe i arsimuar që përqafon identitetin e korporatës
është këtu për t'ju ndihmuar në procedurën tuaj të trajtimit.
Puna e shkëlqyer në ekip do të sjellë rezultate më të mira...

Tüp Bebek Randevu Hattı  +90 850 303 96 96  detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tüp Bebek

Tüp Bebek Tedavisi

Tüp bebek tedavisinde başarı oranı; bilimsel olarak teknolojik donanımı iyi bir merkezde ideal koşulların sağlanması halinde %45-50 başarı elde edilebilmektedir. Çiftin özelliklerine göre değişmektedir.
tup bebek merkezi youtube